Mønstre og strukturer

I dag har jeg vært ute og lett etter mønstre og strukturer i vinterskogen. Jeg går på tråkte stier inne i skogen, langt fra skiløyper. Jeg er ute etter ro, fred, mønstre og strukturer. I dag fant jeg det.

Vi er heldige som bare kan ta oss en tur ut i skogen, ta en tur uten stress og mas, for det er noe av poenget med å fotografere, være tilstede i øyeblikket, jakte etter motiver, leve seg inn i det vi tar bilde av. Under er noen av bildene som ble skapt i dag. Jeg liker bedre å bruke ordet skape bilder, enn å ta bilder. Et bilde er ikke noe vi bare tar, vi må jobbe med motivet for å få et bilde vi kan kommunisere med, et bilde som kan fortelle noe, dette kaller jeg å skape bildet.

Alle bildene tilhører Eli Brager.

Stammen og kvisten på tvers, danner et mønster i alt det hvite. Så kan vi velge å legge en dypere mening til det eller ikke. Hva gjør dette bildet med deg?
Samme treet som over, bare tatt fra en annen vinkel

Enkelt, en tynn kvist med mye snø på, bak kan skimtes to trær.
Nikon D7100, f 5,6 1/800s, 200mm, ISO 800
Linjer
Rakle
Nikon 7100, f 5,6, 1/1600 sec, ISO 800
Furuskogen
Gjort om til svart/hvitt
Nikon D7100, 36mm f /18 160 sec ISO 800
Da jeg ønsket å ha alle trestammene skarpe, valgte jeg her en liten blender 1/18 blender. Hadde jeg valgt større blender hadde bakgrunnen blitt mer dus.
Nikon D7100, 200mm, f 5,6, 1/640 sec
Her er blenderen stor for å få dybde og bakgrunnen dus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *