I går ettermiddag og kveld jaktet jeg på lyset. ofte tenker vi ikke over det, men det er lyset som vi faktisk fotograferer. Terrenget, former og farger endrer seg etter lyset som faller på det. Det er spennende å se hva som kan komme frem på grunn av lyset. Skygger, trær som danner skyggene, sola, sterke farger, himmelen blir endret fra grå til blå som igjen endrer terrenget, det vil si at terrenget er jo ikke forandret, men likevel når vi tar et bilde av samme sted i sol den ene dagen og regn den neste dagen, eller at snøen har lagt et hvitt teppe over, så blir bildene forskjellige. Det er stadig endringer som følger med lyset og været. Akkurat slik endringer hele tiden skjer i livene våres.

Klikk på bildet under så kommer det opp bilder med tekst til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *