Her er jeg og noen bilder av det jeg synes er gøy å gjøre bilder av. Landskap, gatefoto, dyr i naturen, gateportretter og mange familiebilder, hunder og katter. Det handler om å følge impulser, gjøre den idéen du får, ta mot til deg å gå ut i gata og tørre å ta bilder. Eller gjøre bilder kan vi si, skape de bildene som du vil ha.

Hei, jeg heter Eli Brager, og jeg driver Brager Gestaltterapi. I tillegg til å være Gestaltterapeut er jeg også en ivrig amatørfotograf. Min drøm er å kunne kombinere disse to fagfeltene, både psykoterapi og fotografering.

Mye glede

Det å fotografere har gitt meg mye glede; en kreativ utvikling, en lekenhet, en oppdagelsestrang, reiselyst, og gjennom å fotografere har jeg blitt kjent med mange spennende mennesker.

Gå inn på lenkene under og finn flere bilder og skildringer fra reiser og turer.

https://elibragerphotography.com/

https://www.flickr.com/photos/elibrager/

https://www.instagram.com/elibrager/

Jeg har gått mye i naturen på jakt etter planter, landskap og dyr og de siste årene også i byer rundt om i verden på jakt etter gatefotografier og gateportretter.

Det er så utrolig mye spennende som vi omgir oss med både til daglig og på ferier og reiser. Det å kunne åpne opp for det vi ser og kjenner på når vi er ute på reise eller på hjemstedet er en fantastisk fin ting.

En oppfordring

Ta gjerne selfies, men la også kreativiteten leke med det vi ser rundt oss gjennom kameralinsa. Dette gir oss et utvidet perspektiv på livet og det utvikler sansene våres, det gjør oss nygjerrige og lekne, og det får oss til å føle og virkelig kjenne på at vi lever, at vi er en del av et større hele. Det er dette jeg gjerne vil formidle med Gladfoto.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *